نقشه روستای قره سو

نقشه روستاهای شهرستان خوی

دانلود نقشه روستاهای ایران

نقشه روستاهای شهرستان خوی

خوی بزرگترین و مهم‌ترین شهر استان بعد از ارومیه بوده و دومین شهرستان پرجمعیت استان قلمداد می‌شود. این شهر یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین شهرهای آذربایجانی ایران به‌شمار می‌رود. مردم خوی در کنار زبان ملی – پارسی – به ترکی آذربایجانی سخن می‌گویند. جمعیت شهر خوی طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ برابر با ۱۹۸٬۸۴۵ نفر بود که با احتساب جمعیت حومه و شهرهای اقماری اطراف آن جمعیت خوی بالغ بر ۳۴۸٬۶۶۴ نفر می‌باشد و از سال ۱۳۸۹ شهرستان خوی به فرمانداری ویژه ارتقا یافته‌است.

این شهر به لحاظ تمدن و جایگاه مذهبی یکی از شهرهای شاخص کشور محسوب می‌شود و یکی از کهن‌ترین مراکز تمدن در شمال غرب ایران است که کانون بسیاری از حوادث تاریخی بوده‌است. موزه تاریخی خوی در ۱۳۴۸ هجری شمسی تأسیس شد و آثار باستانی و تاریخی آن نشان از تاریخ و تمدن ۷ هزارساله خوی می‌باشد. آثار مکتوبی که در آن‌ها نشانه‌هایی از منطقه امروزی خوی یافت شود مربوط به سنگ نوشته‌ها و گل نوشته‌های سومری، آشوری و اورارتویی است، به نظر اکثر پژوهشگران، منطقه «آراتتا» ی کتیبه‌های سومری، همان منطقه‌ای است که چند قرن بعد در کتیبه‌های آشوری با نام «سانگی بوتو» (خوی، مرند و محال گونئی) از آن یاد شده‌است.

خوی به‌دلیل واقع شدن در مسیر جاده ابریشم و جاده تجارتی شرق و غرب، مورد بازدید بسیاری از جهانگردان و ایرانشناسان واقع شده‌است. بعد از گسترش امپراتوری سلجوقیان به آناطولی و غرب، این شهر به دلیل موقعیت ویژه آن و قرار گرفتن در سر راه اصلی شرق به غرب، اهمیت و رونق علمی، فرهنگی، اقتصادی بسیار یافت. جادهٔ ابریشم در فاصلهٔ ۲۵ کیلومتری شمال غربی خوی در جادهٔ چالدران بالاتر از قوردیک قفه سی رد می‌شد که در زبان محلی به این جادهٔ ابریشم «دوه اوچان» (محل پرواز کردن شتر) می‌گفتند؛ چرا که به‌دلیل سرازیری شدید این جاده شتران با مال‌التجاره با سرعت زیاد حرکت نموده چنان‌که گویی پرواز می‌کردند. از منابع تاریخی و سفرنامه‌ها از جمله سفرنامهٔ ناصرخسرو مطالب قابل توجهی دربارهٔ خوی به‌دست می‌آید.

این شهر از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین شهرهای آذربایجان ایران به‌شمار می‌رود.

 

نقشه روستاهای شهرستان خوی شامل ۱۱ روستا می شود.

نقشه ها شامل نقشه روستای دیزج، نقشه روستای الند، نقشه روستای ایو اغلی، نقشه روستای فیرورق، نقشه روستای قره سو، نقشه قطور، نقشه روستای گوهران، نقشه روستای رهال، نقشه روستای سکمن آباد، نقشه روستای ولدیان، نقشه روستای زری می شود.

این نقشه ها توسط معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۰ تهیه شده است.

 

dizaj 1024x936 - نقشه روستاهای شهرستان خوی
نقشه روستای دیزج
eland 1024x936 - نقشه روستاهای شهرستان خوی
نقشه روستای الند
ghotor 1024x936 - نقشه روستاهای شهرستان خوی
نقشه روستای قطور
goharan 1024x936 - نقشه روستاهای شهرستان خوی
نقشه روستای گوهران
rahal 1024x936 - نقشه روستاهای شهرستان خوی
نقشه روستای رهال
sekman abad 1024x724 - نقشه روستاهای شهرستان خوی
نقشه روستای سکمن آباد
valadian 1024x936 - نقشه روستاهای شهرستان خوی
نقشه روستای ولدیان
zari 1024x936 - نقشه روستاهای شهرستان خوی
نقشه روستای زری
evoghli 1024x936 - نقشه روستاهای شهرستان خوی
نقشه روستای ایو اغلی
firorgh 1024x936 - نقشه روستاهای شهرستان خوی
نقشه روستای فیرورق
ghara so 2 1024x936 - نقشه روستاهای شهرستان خوی
نقشه روستای قره سو