نقشه روستاهای شهرستان لنگرود
شهرستان لنگرود یکی از شهرستانهای استان گیلان است که در غرب به شهرستان لاهیجان و در شرق به شهرستان رودسر منتهی میشود.
شهر لنگرود مرکز این شهرستان است.
شهرستان لنگرود با وسعتی حدود۴۸۰کیلومترمربع در ناحیه شرق گیلان قرار گرفتهاست و فاصله آن با مرکز استان ۶۰ کیلومتر است. لنگرود از شمال به دریای خزر، از جنوب و غرب به لاهیجان و از شرق به رودسر منتهی میگردد.
آخرین دادههای مرکز آمار ایران جمعیت شهرستان لنگرود را در سال ۱۳۹۵ در حدود ۱۴۰٬۶۸۶ نفر (۴۹٬۳۵۱ خانوار) برآورد کردهاست.
قدیمیترین محله لنگرود راه پشته نام دارد و بزرگترین آنها انزلی محله نامیده میشود.
یکی از آثار قدیمی لنگرود: پل بتنی لنگرود است که واقع در گلزار شهدای لنگرود میباشد. یکی دیگر از آثار دیدنی بازار لنگرد، بازار ماهی فروشان است و گردشگران زیادی از دیگر استانهای ایران به این محل میآیند. استخر کومله در ۵ کیلومتری شهرستان لنگرود قرار دارد. کومله دارای ۳ استخر یا آبگیر بزرگ میباشد. یکی دیگر از مناطق سیاحتی این منطقه لیلا کوه است که هر روزه به خصوص در روزهای جمعه علاقمندان زیادی را پذیراست.
مکانی زیارتی در محله ملاط لنگرود وجود دارد که نام آن ۱۲ امام میباشد. در این مکان زیارتی ۱۲ امامزاده خردسال مدفون میباشند مسیر منتهی به آن مسیر لیلاکوه به کومله میباشد
از دیگر آثار قدیمی این شهر میتوان به مزار آقا سید حسین اشاره کرد این بقعه در انتهای بازار ماهی فروشان قرار دارد. بقعه بی بی زینب واقع در اول جاده چمخاله هست که علاقه مندان خاص خود را دارد و عموماً از این مزار زیارت میکنند و طلب حاجت دارند
بقعه آقا سید حسن کومله در بخش کومله وجود دارد که مردم این بخش به این بقعه احترام میگذارند؛ و از دیگر مکانهای زیارتی لنگرود بقعه ایی با نام آقا سید خلیل واقع در محله راه پشته که هر ساله هیئتهای حسینی با آیینی خاص در آنجا به عزاداری میپردازند و همچنین بقعه ی آقا سید یحیی بحرالعلوم از نوادگان امام موسی کاظم در چاف اشاره کرد.
در این مطلب نقشه روستاهای شهرستان لنگرود که شامل ۷ روستا می شود.
نقشه ها شامل چاف، دریاسر، دیوشل، گل سفید، لات لیل، مریدان، اطاقور می شود.
این نقشه ها توسط معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۰ تهیه شده است.