نقشه روستای آلمالو

نقشه روستاهای شهرستان هشترود

دانلود نقشه روستاهای ایران

نقشه روستاهای شهرستان هشترود

 

هَشْتْرودْ (آذران، سراسکند) یکی از شهرهای جنوبی استان آذربایجان شرقی و مرکز اداری شهرستان هشترود است مردمان هشترود به زبان ترکی آذربایجانی سخن می‌گویند و شیعه مذهب هستند.

شهرستان هشترود در سال ۱۳۲۱ هجری شمسی دهکده‌ای بود در دامنه آفتابگیر رودخانه سراسکندرود که در سال ۱۳۳۷ به فرمانداری مبدل می‌شود. نام هشترود به دلیل جریان هشت رودخانه قرانقو، آیدوغموش، آجی‌چای، قلعه‌چای، قوری‌چای، لیلان‌چای، اجیرلو و قره‌قیه می‌باشد که از این شهرستان می‌گذشتند

نام‌هایی چون آذران نیز در سالهای ۱۳۵۵ الی ۱۳۵۷ بر این شهر گذاشته‌اند اما شهر هشترود در گذشته با نام سرسکند یا سراسکند شناخته می‌شد و هم‌اکنون نیز اهالی بومی مخصوصاً افراد مسن همچنان این شهر را با نام سرسکند می‌شناسند و فقط در مکاتبات رسمی و اداری از نام هشترود استفاده می‌شود نام اولیه هشترود تا قرن حاضر ‹‹سراسکندر›› بوده که از وجه تسمیه آن اطلاعی در دست نیست. بعدها به نام سرسکند نامیده شده‌است. این نام نیز بعدها تغییر کرده و به علت وجود ۸ رودخانه در منطقه به نام هشترود نامیده شده‌است شهرستان هشترود دارای قدمتی دیرینه و کهن است که در دوره ساسانیان از روستاهای مهم منطقه بوده و در طول تاریخ بارها تخریب و دوباره بازسازی شده است.

هشترود در سال ۱۳۳۷ با سه بخش سراسکند، چاراویماق و قوری چای با جمعیت ۱۵۰٫۰۰۰ نفر شهرستان هشترود نامیده شد. همچنین در سال ۱۳۳۸ حکم شهرداری در این محل اعلام شد و در تبدیل شدن هشترود به شهرستان عواملی از قبیل با قرار گرفتن در مسیر راه‌آهن و جاده تبریز قره چمن مؤثر بوده‌اند.

این شهر به‌طور متوسط ۱۱۵۰ متر از سطح دریا ارتفاع دارد. هشترود در ۶۵ کیلومتری غرب میانه و ۱۱۴ کیلومتری جنوب شرق تبریز واقع شده و مساحت آن ۶٫۲۴ کیلومتر مربع می‌باشد.

هشترود به وسیلهٔ چند رودخانهٔ فرعی سیراب می‌شود. در این میان، رودخانهٔ قرانقوچای که از پیرامون این شهر می‌گذرد، بزرگ‌ترین رودخانهٔ منطقه بوده و یکی از شاخه‌های قزل اوزن محسوب می‌شود. همچنین در هشترود و اطراف آن، چندین چشمهٔ آبگرم معدنی وجود دارد.

آب و هوای هشترود کوهستانی بوده و میانگین سردترین دمای آن ۳- درجهٔ سانتی‌گراد و مربوط به ماه ژانویه و میانگین گرم‌ترین دمای آن ۳۴+ درجهٔ سانتی‌گراد و مربوط به ماه اوت است. دمای هوا در روزهای سرد زمستان تا ۳۰- درجه سانتیگراد نیز ممکن است برسد. همچنین متوسط بارندگی سالیانه در این شهر بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلی‌متر متغیر است.

جمعیت این شهر برپایهٔ سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ هجری شمسی ۵۷٬۱۹۹ نفر بوده که از این تعداد ۲۱٬۷۸۷ نفر ساکن شهر هشترود و ۳۵٬۴۱۲ نفر ساکن نقاط روستایی این شهر هستند از تعداد ۵۷٬۱۹۹ نفر جمعیت هشترود تعداد ۱۱٬۱۳۴ نفر مرد و ۱۰٬۶۵۳ نفر زن ساکن خود شهر هشترود هستند و ۱۸٬۴۷۴ نفر مرد و ۱۶٬۹۳۸ نفر زن ساکن نقاط روستایی شهرستان هشترود می‌باشند بر اساس سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، تعداد ۱۷٬۱۷۳ خانوار ساکن در نقاط شهری هشترود و ۱۰٬۷۶۹ خانوار ساکن نقاط روستایی این شهر می‌باشند.

 

 

نقشه روستاهای شهرستان هشترود شامل ۷ روستا می شود.

نقشه ها شامل نقشه روستای علی آباد، نقشه روستای آلمالو، نقشه روستای چاراویماق شمالیشرقی، نقشه روستای قرانقو، نقشه روستای کوهسار، نقشه روستای نظر کهریزی، نقشه روستای سلوک می شود.

این نقشه ها توسط معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۰ تهیه شده است.

 

ali abad 1024x936 - نقشه روستاهای شهرستان هشترود
نقشه روستای علی آباد
almalo 1024x936 - نقشه روستاهای شهرستان هشترود
نقشه روستای آلمالو
charoghmagh shomal sharghi 1024x936 - نقشه روستاهای شهرستان هشترود
نقشه روستای چاراویماق شمالیشرقی
ghorangho 1024x936 - نقشه روستاهای شهرستان هشترود
نقشه روستای قرانقو
kohsar 1024x936 - نقشه روستاهای شهرستان هشترود
نقشه روستای کوهسار
nazar kahrizi 1024x936 - نقشه روستاهای شهرستان هشترود
نقشه روستای نظر کهریزی
solok 1024x936 - نقشه روستاهای شهرستان هشترود
نقشه روستای سلوک